Архів заходів

вторник, 11 января 2022 г.

 КОРОТКО ПРО ГОЛОВНЕ… 2021 рік

     У квітні відбулось підведення підсумків конкурсу дитячих малюнків «ЖІНКА МОЖЕ ВСЕ: погляд дитини». Дитяча бібліотека міста стала активним учасником цього конкурсу, який проводила Дніпропетровська обласна бібліотека для дітей  разом з громадською організацією «ЖІНКИ плюс».

 561 робота з 32 населених пунктів області! І це без мешканців інших регіонів, які так само бажали доєднатися до  конкурсу. Журі оцінювало авторство, оригінальність і креативність.  Від міста Павлоград на конкурс було подано близько 45 робіт.  У двох номінаціях ми стали переможцями!!! Колектив бібліотеки взяв участь в онлайн-нагородженні

     У травні, відбулось онлайн засідання обласного клубу ділового спілкування працівників дитячих бібліотек "ПРОФЕСІОНАЛ». Тема засідання була, як зазвичай, дуже актуальною: "БІБЛІОТЕКА і ДІТИ: сучасне бачення якісного обслуговування".


    У травні бібіліотека прийняла участь у  челенджі «Улюблена книжка EUкраїнця» до Дня Європи.  Організотор бук-челенджу:  місто Одеса, як учасник Програми Ради Європи «Інтеркультурні міста».

  З 29  по 30 червня 2021 року, на платформі Zoom, відбувся ХІ Міжрегіональний ярмарок бібліотечних інновацій "БІБЛІОКРЕ@ТИВ - 2021", до якого долучилась і Центральна дитяча бібліотека.

  Протягом року ми приймали активну участь у багатьох обласних, міських та бібліотечних акціях та конкурсах. 

Бібліотека взяла участь у регіональній кампанії бібліотек Дніпропетровщини «Це я, званий Чемерисом» та прийняла участь в обласному конкурсі на кращий літературний квест та віртуальну виставку за творами Валентина Чемериса «Сіяч добра і любові».

На честь 25-тої річниці Конституції відбулось свято на центральній площі Павлограда. Грамотою від міського голови  Вершини Анатолія Олексійовича нагороджена заступник директора КЗ» Павлоградська МЦБС» Лариса Бабічева.

Під час святкування Всеукраїнського дня бібліотек 30 вересня колектив Центральної дитячої бібліотеки  був нагороджений  Сертифікатом «Краща бібліотека року 2021» Бібліотекарі Махітко Лариса та Овчиннікова Галина нагороджені подяками відділу культури Павлоградської міської ради.

В цьому році бібліотека приймала вітання з нагоди свого 75 – річного ювілею і отримала від міського відділу культури цінний подарунок. 

З 3 вересня 2021 р. директором бібліотечної системи стала Бабічева Лариса, яка займала посаду заступника директора та завідувала Центральною дитячою бібліотекою.  Посаду заступника директора по роботі з дітьми зайняла Путрова Наталя.

   Завдяки участі в обласній науково-практичній конференції «Бібліотечно-інформаційне обслуговування в сучасному освітньому та соціокультурному середовищі: нові концепції, технології, послуги» ми отримали змогу перейняти досвід наших колег та поділитися власними напрацюваннями.

  Завідувачка Центральної дитячої бібліотеки Наталя Путрова представила звіт-презентацію «Партнерство і взаємодопомога задля виховання екосвідомої дитини».

 Наша бібліотека намагається не оминати своєю увагою цікаві активності, що проходять у нашій сфері. Беручи участь у різноманітних конкурсах, що проводились протягом року, наші читачі та конкурсанти отримували призові місця й цінні подарунки. Робота колективу Центральної дитячої бібліотеки була відмічена «Подякою за активну участь у Всеукраїнських та обласних конкурсах та підтримку творчо обдарованих дітей Дніпропетровщини». Також ми отримали подарунки, а саме нові  цікаві ігри, які стануть в нагоді в проведенні заходів наступного року. Дякуємо Дніпропетровській обласній бібліотеці для дітей за оцінку нашої праці.

Не здаємо позицій та прямуємо до нових звершень!


Комментариев нет:

Отправить комментарий