Архів заходів

пятница, 27 марта 2020 г.

1976 р. \центральна дитяча бібліотека

1976-1980 
       В 1976 році для поліпшення обслуговування населення міста була проведена централізація бібліотек і дитяча бібліотека отримала назву Центральна дитяча бібліотека м. Павлограда.  
    Великий внесок в роботу бібліотеки зробила Філатова М.С., Бродська К.Л., Циркель Т.Л., Юдіна Ж.І., Гордієнко Г.К. Діти дуже полюбляли відвідувати книжкове королівство  і це була заслуга даних працівників.
/Бродська К.Л. обслуговує читачів бібліотеки/

/Гордієнко Л.К. проводить конференцію
по книзі М. Островського «Як гартувалася сталь»/ 
    
    Збільшувалась кількість відвідувань, надходила нова література. Бібліотеці потрібне було нове приміщення і  вона його отримала в  1979 році по вул. Леніна, 62 загальною площею 209,4 м2
     Це дало можливість зробити окремо читальну залу для 1-3 класів, читальну залу для 4-9 класів, абонемент 1-3, 4-9 класів, розширити пропаганду літератури, книжкові полиці, виставки, відкритий доступ читачів до фонду. 
   Поліпшились умови для проведення масових заходів для молодших та старших класів. Працювало 5 бібліотекарів, заступник директора по роботі з дітьми, прибиральниця, гардеробниця.
     Бібліотекар Зайцева Людмила Петрівна працювала в бібліотеці з 1978 по 1993 рік, спочатку у читальній залі, потім на абонементі. Вона вміло керувала читанням дітей, заохочувала їх до читання цікавими розповідями про книжки. Проводила бесіди по рекомендаційних списках, біля каталогів.
/Зайцева Людмила Петрівна проводить екскурсію 
в читальній залі бібліотеки/ 

        Не одне покоління читачів та бібліотечних працівників з щирою вдячністю згадують Людмилу Петрівну як гарну, привітну жінку. Висококваліфікований, ерудований спеціаліст, вимоглива до себе і своїх колег, своєю натхненною, сумлінною працею вміла задовольняти різноманітні запити читачів.

Комментариев нет:

Отправить комментарий