Архів заходів

пятница, 27 марта 2020 г.

1995 - 2004 рр.


1995-2004


     У 1995 році заступником директора була призначена Савінова О.А. В цей час, незважаючи на всі негаразди, ЦДБ працює над пошуком нових форм і методів роботи, відшукує альтернативні джерела фінансування на поповнення фондів. Формуванню бібліотечного фонду приділяється велика увага.

    З 1999 року в ЦДБ запроваджуються платні послуги. Надання послуг в оформленні реєстраційних документів користувачів бібліотеки, нічний абонемент, організація комерційних фондів. Все це допомагає бібліотеці в комплектуванні літератури, в цей скрутний для бібліотек час. Це дало змогу поповнити фонд на 116 примірників книг, які користуються великим попитом читачів.

   Добрі стосунки склалися в ЦДБ з керівниками шкіл та вчителями центрального мікрорайону. Це і проведення по домовленості заходів на допомогу освоєнню шкільної програми та розважальні заходи.

   2000 рік багатий на добрі події. Бібліотека отримала в подарунок від депутата С. Тигіпко книги, від ГХК «Павлоградвугілля» книги та ксерокс.

  У 2002 році за допомогою депутата Л. Деркача бібліотека засяяла новими пластиковими вікнами. Своїми силами почали ремонт залів.

/24.07.20О2  Відбулася зустріч з Л. Деркачем/


В 2003 році в читальних залах запрацювали два клуби, «Пізнайко» та «Хочу все знати».

У 2003 році Об’єднання «Павлоградвугілля» надало допомогу: відремонтувало поріг та зробило навіс, а також подарувало книжки. Першого вересня читачі були вражені новим виглядом ЦДБ, а ми всі заморені та  задоволені.

Комментариев нет:

Отправить комментарий