Архів заходів

воскресенье, 31 января 2021 г.

 2016 рік

Події року:

Кіноклуб Docudays UA «Свіжим поглядом» відкрито!

17 березня  2016 року у Дитячій бібліотеці відбулось свято - відкриття кіноклубу Docudays UA «Свіжим поглядом»!  Це стало можливим  завдяки перемозі Центральної дитячої бібліотеки в другому етапі конкурсного відбору «Кіноклуб Docudays UA в бібліотеці». Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA - це найбільший міжнародний фестиваль документального кіно в Україні.  Тепер більше про свої права наші користувачі можуть дізнатись від наших партнерів: «Павлоградський центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги» та  спеціалістів «Сектору молодіжної превенції Павлоградського відділу поліції», які є частими гостями на наших заходах. 

Новий «мейкап» Дитячої бібліотеки!

В липні 2016 року  фасад  дитячої бібліотеки прикрасив мурал  площею 30 м2.  Це свого роду рекорд!

Ескіз муралу створила павлоградська художниця Євгенія Тищенко. А допомагали їй в цьому волонтери молодіжного табору «Будуємо Україну разом» громадської організації «Позитивний Павлоград», бібліотекарі та місцеві активісти. На фасаді бібліотеки зображено україночку та юнака з книгою в руках, а навколо них – світ прочитаних сюжетів. Все це показує гарний приклад дітям та деяким  дорослим які, можливо, вже забули, як чудово читати книги приходячи до бібліотеки. 

Велика подяка Всім, хто проявив свою активність і долучився до спільного проекту: Евгенії Тищенко, павлоградській художниці, яка створила цей шедевр, Олександрі Белениннік (керівнику громадської організації «Позитивний Павлоград»),  Катерині Дубовик (м. Славянск), Олені Леоновій (м. Часов Яр, медична сестра), Анастасії Гулеваті (м. Київ, студентка-архітектор), Вікторії Степаненко (м. Львів, студентка-медик), Олегу Мокрик (м. Львів, студент УКУ), Ользі Науменко (м. Львів, школярка), Екатерині Лариній (м. Павлоград, школярка), Віктору Приймаку (м. Павлоград), Олексію Ольшевському (м. Павлоград), Ємельяненко Дар’ї (м. Павлоград, школярка) та Престинській Полині (м. Павлоград, школярка).

Тільки разом ми зможемо зробити наше місто красивішим!

Казковий ювілей бібліотеці для дітей - нам 70 !!!

16 жовтня 2016 року Центральній дитячій  бібліотеці виповнилось 70 років.  На честь ювілею Центральна дитяча бібліотека отримала подяку від народного депутата України Мартовицького Артура Володимировича за неформальне відношення до просування дитячого читання в місті,  вітальний лист  та подарунки від міського голови Вершини Анатолія Олексійовича, благословенну грамоту від протоієрея Валентина.  Ми щиро вдячні владі, друзям, колегам, нашим читачам за оцінку нашої професійної майстерності та любов.  Кожен, хто приходить до нас у гості, залишає в стінах  бібліотеки іскорки свого серця, і ми вдячні за Вашу невичерпну любов до книги і дружбу. Поки ми разом, поки Ви поруч з нами, наші читачі, буде жити наша бібліотека!

Стань зіркою з дитячою бібліотекою!!!

14 січня у КБУ «Міський культурно - дозвільницький центр» пройшла церемонія нагородження міського щорічного конкурсу «Творче досягнення року — 2016» під патронатом міського голови Вершини А.О.

На конкурс Центральна дитяча бібліотека презентувала творчий тандем: Бібліотека + Журналіст + Студент. Роботи Богдана Жадана та молодого журналіста Тетяни Волкової  ми використовуємо на своїх заходах, бо вони унікальні і заслуговують на увагу, а ще викликають неабияке захоплення наших користувачів. Нам дуже приємно, що в номінації  «За збереження традицій та любов то рідного міста»  ми отримали нагороду. Переможців визначало спеціальне конкурсне журі, до якого входили керівники установ сфери культури, освіти, начальники відділів виконкому, депутати та інші. Нагороду нам вручила заступник міського голови Олена Олександрівна Шуліка, яка завжди підтримує обдаровану молодь міста Павлограда, за що ми їй щиро вдячні. 

Знання історії рідного краю не просто підносить людину, збагачує її світогляд, воно стає своєрідним містком, що з’єднує покоління минулого і сучасного. Тому такі унікальні роботи  Богдана та Тетяни заслуговують на увагу,  бо їх не так багато про наше улюблене місто!!!

Комментариев нет:

Отправить комментарий