Архів заходів

воскресенье, 31 января 2021 г.

       Коротко про головне в 2017 році

Ø  У березні 2017 р. ЦДБ стала переможцем конкурсу грантів Міжнародної організації мігрантів і отримала сертифікат на оснащення бібліотеки у розмірі 232 968,00 тис. гривень.  Мета проекту «Сприяння відбудові та сталому розв’язанню проблем ВПО та постраждалого від конфлікту населення в Україні» за підтримки Європейського Союзу. Інтеграція ВПО в місцеву громаду.

    Центральна дитяча бібліотека отримала спеціальний приз  і Сертифікат  у номінації «Прорив 2017 року»  серед бібліотек бібліотечної системи  міста Павлоград  за активну проектну діяльність та успішну реалізацію грантівського проекту  «Взаємодія – Крок до Дій».

Міською премією за здобутки та досягнення у галузі культури кращим працівникам сфери культури До Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва була відмічена   заступник директора по роботі з дітьми Бабічева Л.В. Премія  затверджена рішенням сесії Павлоградської міської ради від 23.12.2015р.  № 1462-49/VI

Сафонова Наталя Василівна та Захарова Анна Сергіївна нагороджені  Дипломом переможця у бібліотечному професійному фотоконкурсі «Like partu» за краще фото в інтер’єрі бібліотеки /2017рік/ Умілими руками бібліотекарів, для покращення настрою наших відвідувачів,  було створено фотозону «Феєрверк родинних емоцій». Відвідати нашу родинно - читацьку фотозону може кожен бажаючий.

20-22 вересня  2017 року  КЗ «Павлоградська МЦБС» приймала гостей -  школу  керівника – менеджера для директорів ЦБС, керівників бібліотек ОТГ та завідуючих  бібліотеками  області.  Тема семінару “Публічні бібліотеки області:  трансформаційні процеси в умовах децентралізації та  досвід проектних ініціатив”. Організатори заходу – КЗК «Дніпропетровська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Первоучителів слов’янських Кирила і Мефодія»

21 вересня гості прийняли участь у комплексному інноваційному заході «202 м2 території добра» на базі Центральної дитячої бібліотеки. Захід розпочався з презентації проекту «Взаємодія - крок до дій» заступника директора ЦБС по роботі з дітьми Бабічевої Л.В., а розважали бібліотекарів казкові персонажі, які не так давно поселились в нашій бібліотеці за підтримки МОМ - клоун Юлік та фіксики  Мася та Сімка в образі яких виступили бібліотекарі  дитячої бібліотеки. Музичне привітання від колективу Сузір’я, Будинку творчості дітей та юнацтва, як завжди був неперевершений - керівник Бондаренко О.В. Дякуємо колегам за гарний настрій, за те, що солідні директори бібліотечних систем області не побоялись стати в цей день трішечки дітьми і включились у весь інтерактив, який ми для них підготували!!!  Для всіх нас стали найвищою похвалою сяючі очі жінок, які казали, що обов’язково розкажуть в своїх колективах, як працюють павлоградські бібліотекарі!  Професійний екзамен  ми витримали з честю!!!

    В 2017 році ми здійснили  свою мрію, створивши міні - простір родинного читання «Ваш малюк» - особливе затишне місце для збереження контакту батьків і дитини та підтримки культури сімейного читання. А допоміг нам у цьому Голова Дніпропетровської територіальної організації профспілок працівників вугільної промисловості, депутат обласної ради Юнак Сергій Іванович, який впродовж багатьох років надає дружню фінансову підтримку у всіх наших починаннях. Були витрачені кошти у сумі 5 000 тис. грн. + прикладенні уміння, старання і бажання колективу бібліотеки до нових змін і ось ми маємо такий оновлений вигляд, який до душі малечі та батькам.

    Ремонт

На ремонт санітарної кімнати та прилеглих кімнат (включаючи проект) із місцевого бюджету було виділено 48 776,00 тис. гривень;

Які ми були!

Якими ми стали!!!

У дитячій бібліотеці за 2017 рік сворено два сучасних простори:

Арт студії «Розвиваємось разом» на облаштування якої  придбанно меблі за рахунок місцевого бюджету  на 12 000,00 тис. гривень, додатково  були виділені кошти у сумі 5000,00 тис. депутатом депутатом VII скликання  Павлоградської міської ради   Кравченко Л.О.

Арт-студія «Розвиваємося разом» це спільні заняття, майстер-класи, які  допомагають батькам розвивати творчі здібності  малечі (ляльковий театр, розвиваючі іграшки, конструктори, аплікація, малювання, робота з природним матеріалом,  заняття для розвитку моторики та розумових здібностей, хобі-класи).

Ø  Простір «Ігротека» на придбання меблів із міського бюджету було виділено 35 000,00 тис. гривень.

Інтелектуальний простір «ІГРОТЕКА» - це  настільні ігри, турніри з шахів та шашок, розважальні  ігрові заходи для всіх охочих. Сучасні настільні ігри виконують не лише дозвільну, а й виховну та розвиваючу функції, дають змогу моделювати різні життєві ситуації та формувати поведінкові реакції. А придбати їх ми змогли в рамках проекту   «Взаємодія  -  КРОК  ДО ДІЙ» Міжнародної Організації з Міграції за підтримки Європейського Союзу.

В 2017 році  клуб «Пізнайко», під керівництвом бібліотекаря Ротанової Ю.О. став переможцем обласної літературно-краєзнавчої подорожі «Мандруємо  рідним краєм  в номінації «Це та земля  де нам судилось жити».  12 січня  2018 у Міському культурно-дозвільницькому центрі «Мир» пройшла церемонія нагородження міського щорічного конкурсу Творче досягнення року — 2017»                                                         

У номінації «За збереження традицій та любов до рідного міста» — Творчий тандем «Бібліотекар + Вчитель = Успіх»: Ковальова Марина Валеріївна — вчитель початкових класів Павлоградської ЗШ І-ІІІст. № 9 та Ротанова Юлія Олександрівна — бібліотекар І категорії Центральної дитячої бібліотеки, стали перможцями.


Комментариев нет:

Отправить комментарий