Архів заходів

воскресенье, 31 января 2021 г.

 Головні події 2018 року

ВІВАТ ПРОЕКТУ!!!

1 червня  в готелі Ramada Encore Kiev пройшов  Форум Громад та Організацій громадянського суспільства проекту «Сприяння відбудові та сталому розв’язанню проблем ВПО та постраждалого від конфлікту населення в Україні,  на який була запрошена ініціативна група проекту м. Павлоград «Взаємодія – Крок до Дій», який реалізовувався спільно колективом дитячої бібліотеки та ініціативною групою матерів- переселенців. 

В цей день 49 громад – учасниць із 20 регіонів України презентували  свої найкращі практики соціального згуртування в своїх громадах. Серед найпоширеніших заходів, що їх проводили члени ініціативних груп, були спортивні події, фестивалі й концерти, флешмоби, екологічні заходи, круглі столи  та відкриті мікрофони, майстер–класи та багато іншого.

Ми мали велику честь  отримати Подяку  від Міжнародної  Організації з Міграції (МОМ), Агентства  ООН з питань міграції.  Ініціативній  групі  м. Павлоград за участь   у проекті «Сприяння відбудові та сталому розв’язанню  проблем ВПО та постраждалого від конфлікту населення в Україні» від голови представництва МОМ в Україні Доктора Томаса Лотара Вайса було вречено подяку.

Подяку вручили Хельга Пендер, програмна менеджерка відділу сприяння миру та стабільності представництва ЄС в Україні та пані Естер Руїз де Азуа, Координатор програми надзвичайних ситуацій та стабілізації Представництва МОМ в Україні.  В рамках форуму учасників проекту привітав Шамбір Микола Іванович, заступник Міністра Міністерства соціальної політики України. Рік роботи в проекті – кропітка співпраця, гарний результат, нові друзі, неймовірні емоції, нові перспективи.

Подякою міського голови   Вершини А.О нагороджені

Заступник директора по роботі з дітьми Бабічева Л.В до Всеукраїнського дня бібліотек – за активну громадську позицію, вагомий внесок та професійний підхід у реалізації проекту: «Соціальний проект «55+, або пенсійні перегони»

Премією  міського голови   Вершини А.О нагороджені

Сафонова Наталя Василівна, бібліотекар абонементу учнів 5-9 класів,  отримала міську премію працівникам сфери культури до Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва, яка затверджена рішенням сесії Павлоградської міської ради від 23.12.2015р.  № 1462-49/VI з метою стимулювання талановитих особистостей та творчого підходу в діяльності працівників культури.

Комментариев нет:

Отправить комментарий