Архів заходів

воскресенье, 31 января 2021 г.

КОРОТКО ПРО ГОЛОВНЕ… 2019 рік



    

        У січні  2019 році дитяча бібліотека отримала перемогу у конкурсі «Творче досягнення року — 2018». Цей конкурс проводиться у Павлограді 12-й рік поспіль. Його номінантами та учасниками стають професіонали своєї справи, митці, талановиті діти, керівники творчих колективів, меценати, благодійники. У номінації “Кращий творчий проект” переміг тандем “Центральна дитяча бібліотека + ініціативна група проекту “Взаємодія — Крок до дій” (кер. Бабічева Лариса Вікторівна.) Два роки плідної роботи команди проекту, багато добрих справ і наполегливої праці.

    


     У  травні 2019 року стіни Дитячої бібліотеки прикрасив новий
Еко Мурал,  а створили  його  волонтери (художниця Тищенко Євгенія, художниця Шелест Ксенія, залізничник Любов Лебедик, активістка ГО «Файноград» Марина Кузнецова, господарка студії гончарної майстерні Поддуєва Валерія, екоактивістка Наталя Гієнко).  Еко перевтілення відбулось в рамках Арт фестивалю  «ЕКО Равлик» у партнерстві Арт Простір Файноград та Центральної дитячої бібліотеки. Велика увага до фестивалю була збоку місцевої влади та ЗМІ.  Вийшло 4 відео сюжети місцевої телерадіокомпанії ПТРК  про фестиваль та близько 20 публікацій у різних інтернет виданнях та соціальних мережах.

    13 червня в Центральній дитячій бібліотеці відбулось засідання  обласного клубу "Професіонал" на тему: «Сучасна бібліотека для дітей: формула успіху»

    У жовтні 2019 року Павлоградська дитяча бібліотека – переможець обласного огляду-конкурсу бібліотек для дітей «Моя креативна бібліотека».     Започатковуючи цей проект, організатори мали на меті розкрити творчий потенціал працівників дитячих бібліотек області, виявити та поширити кращий досвід роботи. Нагороду – диплом і цінний подарунок -  багатофунціональний пристрій МФУ SAMSUNG SL-2070W вручили  заступнику директора по роботі з дітьми КЗ «Павлоградська МЦБС»  Бабічевій Л.В. начальниця управління  з питань гуманітарної, соціально – культурної сфери та освіти обласної ради, голова громадської організації «ЖІНКИ плюс» Лілія Гиренко та директорка комунального підприємства обласної  ради «Представництва Придніпров’я» Олена Булаєва.

    


7 листопада, з  нагоди Всеукраїнського дня працівників культури
та майстрів народного мистецтва,  у Павлограді під час святкового заходу в Мистецькій школі № 1 бібліотекарі Дитячої бібліотеки  отримали нагороди. Бабічева Л.В. була нагородження Почесною відзнакою “Взірець професіоналізму”, відповідно до розпорядження міського голови Анатолія Олексійовича Вершини від 04.11.2019 року   № 309-р. Махітко Лариса Анатоліївна  отримала Подяку  відділу культури Павлоградської міської ради.

Ø    У вересні 2019 року колектив дитячої бібліотеки отримав перемогу у   Фестивалі - майстерні «Бібліопрофі 2019», отримавши Сертифікат переможця  за реалізацію комплексної цільової програми «Ходить літо білим світом» за бажання навчатись та вміння застосовувати набуті знання для поліпшення  інформаційного обслуговування користувачів.


  

Ø

Комментариев нет:

Отправить комментарий