Архів заходів

понедельник, 1 февраля 2021 г.

 Головні події  2020 року

Церемонія нагородження учасників міського конкурсу  «Творче досягнення року - 2019», 50 учасників в різних номінаціях, крутезний позитивний настрій, неймовірна драйвова енергія павлоградської молоді!!!  Колектив дитячої бібліотеки в номінації «Краща соціально – культурна подія, або акція» став лауреатом конкурсу. Було дуже приємно знаходитись в такій  зірковій компанії.

Центральна дитяча бібліотека стала фіналістом обласного конкурсу  «Легенди Дніпропетровщини». З 22 червня по 22 липня 2020 року, за ініціативою голови обласної ради Святослава Олійника, на Дніпропетровщині пройшов конкурс серед місцевих бібліотек та краєзнавчих музеїв «Легенди Дніпропетровщини. Ініціаторами та організаторами конкурсу стали: Дніпропетровська обласна рада, КП ДОР «Представництво Придніпров`я», ГО «Жінки плюс», Дніпропетровський національний історичний музей Д.І. Яворницького. Конкурсна комісія, до складу якої увійшли історики, музейники, бібліотекарі, представники  гуманітарного управління обласної ради та КП ДОР «Представництво Придніпров’я», обрали 15 найкращих легенд та історій, які нині вже розміщені на сторінці «Туризм на будь-який смак» офіційного обласного  туристичного сайту http://tourism.dp.gov.ua. 21 серпня в м. Дніпро відбулося нагородження переможців конкурсу.

Колектив дитячої бібліотеки став переможцем другого міського конкурсу відеороликів «Рідне місто в об’єктиві». 17 вересня 2020 року у сквері ім. Шевченка відбулася церемонія нагородження учасників та переможців ІІ міського конкурсу, який традиційно проводиться у рамках відзначення Дня міста за ініціативою міського голови А.О. Вершини. В подарунок  колектив бібліотеки отрималв  памятні дипломи та музичну портативну Bluetooth колонку.

Під час святкування Всеукраїнського дня бібліотек 30 вересня колектив Центральної дитячої бібліотеки  був нагороджений  Сертифікатом «Прорив року-2020» за активну громадську позицію, конкурсну діяльність і перемоги у обласному огляді – конкурсі «Моя креативна бібліотека», II міському конкурсі відеороликів «Рідне місто в обєктиві»  та обласному конкурсі «Легенди Дніпропетровщини».  Також Подякою міського голови  нагороджена бібліотекар старшого абонементу Сафонова Наталя за сумлінну працю, високий  рівень професіоналізму, вагомий внесок  у справу організації навчання і виховання  підростаючого покоління, активну життєву позицію та з нагоди Всеукраїнського  дня бібліотек.

Колектив  дитячої бібліотеки став   партнером  проекту   Школи «Жінка-Лідер»  в межах проекту «СИЛА ЖІНОК В Єдності» де активні жінки, які не зупиняються на досягнутому (ВПО, підприємці, військові, вчителі, юристи, бібліотекарі) пройшли курс  тренінгів з лідерства. Тренерками школи  стали Олена Кочанова   ГО "Центр інноваційного розвитку "Персона" та  Уставицька Наталя  Благодійний фонд «Турбота».  Відзнаки за    участь,  дипломи та іменне горнятко з написом «Жінка лідер», учасниці отримали із рук міського голови Вершини Анатолія Олексійовича та тренерок школи лідерства 13 лютого на форумі «Павлоград єднає лідерів». Павлоград став переможцем у Всеукраїнському конкурсі ініціатив спрямованих на сприяння участі жінок у місцевому економічному розвитку у членів АМУ.  І ми раді, що наш колектив був активним учасником цього проекту.


 

Комментариев нет:

Отправить комментарий