Архів заходів

пятница, 3 апреля 2020 г.

2012 рік. Молодіжний флешмоб


2012 рік

Молодіжний флешмоб в рамках ярмарку бібліотечних послуг  «Бібліотечний подіум»
  
     Ми спробували, за допомогою інноваційного заходу, розширити бібліотечний простір, де намагалися показати себе і знайшли однодумців в цій справі.
Молодіжну ініціативу з акцентом створення позитивного іміджу читання підтримали міський виконавчий комітет, відділ народної освіти, відділ культури і наш надійний партнер -  компанія ДТЭК. В нашому місті проживає близько 20 тисяч дітлахів. 
   Двадцять тисяч усміхнених облич, палаючих очей, довірливих обіймів - це те, заради чого ми, дорослі живемо на землі. Наші мрії, добрі справи, любов - заради майбутнього цих дітей. 

    Це виглядало оригінально, красиво, яскраво і мега ПОЗИТИВНО! Такі акції не просто потрібні, вони необхідні і неймовірно корисні для сучасної молоді. Участь в таких шоу, це завжди можливість проявити себе, заявити про себе як про особистість. Та і просто творити щось разом з друзями, привертати до себе увагу і постійно розвиватися творчо!!!

      Сам захід проходив 1 червня в Міжнародний День захисту дітей.
На фото колектив бібліотеки Овчинникова Г. М., Репешко Т. І., Бабічева Л. В., Сафонова Н. В., Махітко Л. А. та учасники флешмоба.

       В цьому році наша бібліотека стала фіналістом в конкурсі «Організація нових бібліотечних послуг з використання вільного доступу до Інтернету» за програмою «Бібліоміст». В зв’язку з цим серед громадян міста ми проводили опитування, як кожен із них відноситься до розвитку бібліотечного простору.
          
        Девізом свята став слоган «Молодь + Інтернет = Імідж читання»!!!
Емоційний вибух флешмобівців.

       Близько сорока учнів загальноосвітніх шкіл міста прийняли участь у постановці танцю.

       22 жовтня 2012 року в Центральній дитячій бібліотеці відбулося відкриття культурно – освітнього центру «Кроха і К», девіз якого «Крок за кроком до здорового способу життя з можливістю доступу до Інтернет.

    Завдяки перемозі в програмі «Бібліоміст», дитяча бібліотека отримала чотири комплекти комп’ютерного обладнання і підключилася до всесвітньої мережі Інтернет. А кожна дитина міста Павлограда зможе безкоштовно навчатися і працювати в цьому центрі. Гостями на святковому відкритті центру стали Остренко Сергій Андрійович - заступник міського голови, Чернецький Андрій Володимирович – директор філії Соцвугілля ПАО «ДТЕК Павлоградвугілля», Девід Беркер – керівник АТІ департаменту програми«Бібліоміст», Селіверстов Юрій Борисович – регіональний представник програми  «Бібліоміст», Ломанова Ірина Михайлівна – начальник відділу культури, користувачі бібліотеки та їх батьки, дитячі колективи міста.
   Сучасна дитяча бібліотека як соціальний інститут, щоб стати затребуваною користувачами, повинна змінюватися, модернізуватися, надавати свої послуги на якісному іншому рівні. У нас діяльність усіх підрозділів налаштована одній головній меті - швидкому і якісному обслуговуванню користувачів!

Комментариев нет:

Отправить комментарий